David

Over David

Ik ben hetero en travestiet
Hoi, ik ben, David, heb een prima baan, een vrouw, 3 wolken van kinderen, heb ontzettend plezier in gewichtheffen. Mijn leven is best druk maar als ik het even rustiger aan wil doen, dan verkleed ik me als vrouw, ben namelijk travestiet, maar dat heb je denk ik al door.
Ik vind het verkleden superspannend en het wind me op, de kleding en de stofjes vind ik gewoon supermooi.
Wil mijn opwinding nog hoger maken en van lekkere seks genieten met een vrouw die het niet erg vind dat ik als vrouw gekleed begin. Mijn vrouw weet dat ik me als vrouw verkleed en heeft er geen moeite mee. Wat ze echt niet wil is met me vrijen als ik als vrouw gekleed ben.
Als je van goeie seks met variatie wil genieten en me onder het vrijen uitkleden, zal ik je heel vaak van de beste seks die je ooit hebt gehad laten genieten.
Kom dan vrouwtje trek de stoute schoenen aan en kom samen genieten.Leeftijd: 40     Haar kleur: Blond     Haar type: Halflang     Provincie: NL: Overijssel 

Direct een berichtje sturen naar David?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact